Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk
A A A
 

Topmeny

Vil du være med å rydde strandsonen?

Tysfjord kommune:
Dag: torsdag 30.mars
Sted: Kjøpsvik skole
Klokkeslett: 12.30 – 14.30

Vil du være med å rydde strandsonen?

Strand marin avfall.jpg

 

 

Ingen liker vel å gå barbent på en strand der det er fullt av plast, glass, taurester og annet rusk som ikke hører hjemme på stranda. Dette vil vi gjøre noe med. Vi har enorme mengder med strandsoner her i Ofoten. Å rydde opp strandsonen og havbunnen er noe som kan ta tid, men en jobb som må gjøres. Skal vi beholde den flotte naturen vår, må hver en av oss bidra der vi kan.

Kommunene i Ofoten har i samarbeid med Hålogaland Ressursselskap opprettet et samarbeid for å få fokus på marin forsøpling. Kommunene og ungdomsskoler er allerede med på aksjonen. Men vi ønsker også å komme i kontakt med personer, lag og foreninger som kunne tenke seg å delta på dugnaden.

I uke 13 kommer Hålogaland Ressursselskap til kommunene for å informere litt om Strandryddedagen, hvorfor man skal delta, hvordan man melder seg på dugnaden. Og ikke minst, ønsker HRS tilbakemelding fra innbyggerne om hvilke steder det bruker å samle seg marin avfall, samt utfordringer vi kan støte på angående innsamling av avfallet.
 

Tysfjord kommune:
Dag: torsdag 30.mars
Sted: Kjøpsvik skole
Klokkeslett: 12.30 – 14.30

Møtet vil være på dagtiden, men enkeltpersoner, lag og foreninger som ikke har mulighet til å stille på dagtid, kan alltid ta kontakt med HRS eller kommunen for informasjon om hvordan man kan bidra.

Kontaktinfo HRS; epost: avfall@hrs.no  eller telefon: 918 10 626
Vel møtt!