Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk
A A A
 

Forside

UKM nye Hamarøy 2019

26.01.2019

Bor du på Drag, Innhavet, Oppeid, Ulvsvåg, Storjord, Tranøy, Korsnes, Skutvik eller et annet sted i nye Hamarøy kommune, OG er mellom 10 og 20 år? Bli med på UKM!

UKM står for Ung Kultur Møtes og er nettopp en arena der ungdommer møtes, og lager årets tøffeste arrangement. På UKM kan du gjøre mange forskjellige ting. Du kan for eksempel bidra med sceneinnslag: En sang, et dikt, en dans, sjonglering, turn, fortelle en vits, vise en film du har laget – det finnes nesten ingen grenser. Kanskje har du malt et bilde, eller tatt et fotografi som du vil vise fram på kunstutstillingen? Vi vil se så mange kunst- og kulturuttrykk som mulig! Du kan være med å lage arrangementet – planlegge, rigge utstyr, styre lyd/lys, være scenearbeider, vakt, styre billettsalget, være konferansier eller jobbe som fotograf/journalist (kanskje får du inn en sak i avisa?).

Det er mange oppgaver som skal gjøres for å lage et arrangement som UKM, og vi vil at DU blir med! Gå inn på www.ukm.no/hamaroy - og meld deg på før 1.februar! Selve arrangementet er torsdag 14.februar klokken 18 i Æventyrsalen på Hamsunsenteret. 

Dette blir gøy!