Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk
A A A
 

Nyheter

UKM 2009

27.01.2009
Ungdommens kulturmønstring 2009.

� plakat a1

 

 

 

 

Ungdommens kulturmønstring (UKM) er et kulturtiltak for barn og unge i hele Norge. Gjennom små og store festivaler, (kulturmønstringer) har du en enestående mulighet til å vise frem det du driver med og til å treffe likesinnede. 
 
Alle er velkommen, enten de sampler på beats & loops, danser halling, skjærer store treskulpturer med motorsag, spiller klassisk piano eller lager 3-D animasjoner på PC.

I de fleste kommuner kan du delta fra du er 10 år, men på landsmønstringen og på mange fylkesmønstringer er aldersgrensen 13 år.

UKM er delt inn i tre nivåer; kommunemønstring, fylkesmønstring og landsmønstring. Alle som melder seg på til kommunemønstringen får være med. Herfra blir det plukket ut noen deltagere som representere kommunen i fylkesmønstringen.

Herfra blir det fra hvert fylke sendt ca. 25 deltagere til landsmønstringen, som vanligvis arrangeres i Trondheim.

UKM er ingen konkurranse. Juryenes utvelgelse skjer på grunnlag av originalitet, kreativitet, publikumskontakt og kvalitet, og de utvalgte deltagerne skal speile bredden i den lokale mønstringen. Premien for de som går videre er å få stå på en enda større scene, og treffe andre ungdommer fra andre steder.

Sted:
Ballangen

Tid:
20-22. februar 2009

Kontaktperson:
Oddbjørn Dalsbø
oddbjorn.dalsbo@ballangen.kommune.no
Tlf: 76 92 91 24

Rannveig K. Essarti
rannveig.klaeboe@tysfjord.kommune.no
Tlf: 75 77 55 07

Påmeldingsfrist:
13.02.2009
 
For mer informasjon, sjekk linken nedenfor:

www.ukm.no