Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk
A A A
 

Nyheter

Meld deg på UKM!

03.03.2015

Johannes UKM 2015.jpg

Meld deg på UKM og inviter med deg venner til å gjøre det samme!

Ungdommens kulturmønstring er ingen typisk konsert. På UKM kan man delta med alle kulturuttrykk. Man kan også delta bak scenen, i nettredaksjonen eller som arrangør.

Meld deg på innen kategoriene film, utstilling, musikk, dans, teater, litteratur, nettredaksjon/videoproduksjon, sceneteknikk og konferansier. 

Du kan delta med ALT! Har du en hobby? Da kan du delta! Lurer du likevel på om hobbyen din passer på UKM? URG (vår ungdomsgruppe) svarer deg gjerne, og kan kanskje også gi deg tips om hvordan du kan gjøre det!


Påmeldingsfrist 9. mars 2015.
Meld deg på direkte på ukm.no eller ta kontakt med Sandra Nilssen på Tysfjord kommune,
tlf 75 77 55 00.

UKM er en av landets største offentlige satsninger på ungdomskultur, og har pågått siden 1985. UKM er ingen konkurranse. Juryens utvelgelse skjer på grunnlag av originalitet, kreativitet, publikumskontakt og kvalitet, og de utvalgte deltagerne skal speile bredden i den lokale mønstringen.

UKM skal være landsomfattende og åpent for all ungdom. Dette ble i 2014 ivaretatt gjennom avvikling av 358 mønstringer på lokal‐ og regionalplan. 23.269 deltakere deltok lokalt i til sammen 409 kommuner og bydeler som var involvert. En rekke av mønstringene er dokumentert med lyd, video, bilder og artikler på internett.

Aldersgrense 13 - 20 år (de som er yngre vil kunne være med å delta på konserten, men vil ikke kunne gå videre til fylkesmønstringen)

Tysfjord og Ballangen samarbeider om avviklingen av lokalmønstringen, som vil bli avhold på Norcems klubbhus i Kjøpsvik lørdag 14. mars kl. 18.00. Mer informasjon om selve lokalmønstringen kommer senere.