Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk
A A A
 

Nyheter

Konsert 14. juni kl. 18.00 i Kjøpsvik

10.06.2016

KONSERT

Kjøpsvik skoles aula
Tirsdag 14.juni kl 18.00
Elever fra Tysfjord kulturskole deltar
Kiosksalg/ kafé
Barn (i grunnskolealder) kr. 50,-
Voksne (over grunnskolealder) kr. 100,-
NB! Kun bruk av kontanter!!!
Arrangør: FAU Tysfjord kulturskole
ALLE HJERTELIG VELKOMMEN!

 

Tirsdag 14. juni braker det løs. Et helt års øving skal levendegjøres i løpet av halvannen time. 15 elever fra kulturskolen i Kjøpsvik skal framføre 13 musikk- innslag. Det vil bli presentert musikk i de fleste musikkgenre, fra moderne popmusikk, via country til svett rock. En rekke klassiske sanger står på programmet. Nytt av året er et eget «Ordførerband». For å skape bredde og  inspirasjon, har vi etablert et eget husorkester (backingband) med ordføreren i spissen. Dette for å akkompagnere noen av de eldste og mest drevne sangerne.

Tysfjordordfører Tor-Asgeir Johansen er en habil bassist med en lang musikalsk merittliste bak seg. Han var i sin ungdom med i det legendariske rockebandet «Joe´s Garage». Han var med på plateinnspilling i samarbeid med LFK (Landsforeningen for fritidsklubber), med påfølgende ungdomsklubbturnè i landsdelen. Ordføreren var også med på å vinne Rock Mot Rus på Andenes med Kjøpsvikbandet «Illtreat»,  tidlig på 90-tallet. Dette med en svulmende heavyrock-ballade som han selv hadde skrevet. Sangen er fortsatt å finne på en gammeldags singelplate. På trommer har husorkesteret hentet inn Rune Pedersen. Sønn av trommeslager Håkon Pedersen, medlem av det legendariske bandet «Tysfjord Sang & sement. Rune Pedersen har selv en lang musikalsk merittliste å vise til. Som 4-5 åring på trommer i NPC musikkorps til mangeårig trommeslager i de lokale bandene «Yellow Snow» og «Snapes», samt en rekke musikkprosjekter de tre siste tiårene. Musikklærer Beate Knutsen-Pedersen sitter trygt bak pianoet. Hun både spiller og er en viktig støttespiller for kulturskolen og tirsdagens konsert.

Etter en vellykket konsert for kulturskole-elevene på Drag for noen uker siden, tar vi sikte på å gjenta suksessen med Kjøpsvikelevene. 

 

“Ordførerbandet”

Ordførerband_350x263.jpg

På bildet fra venstre: Tor Asgeir Johansen– Bass (husork), Rune Pedersen – trommer (husork), Marthe Nicolaisen – sang (elev 8.klasse) – Beate K-Pedersen – Piano (husork).

 

 

Rektor Tysfjord kulturskole Tlf. 99 42 72 90
johannes.formanowski@gmail.com