Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk
A A A
 

Nyhetsarkiv

Rolling Stone[1]

Come Together

The Rolling Stones  Til kulturskoleelever i Hamarøy og Tysfjord:

Vil du være med på dette skoleårets store produksjon?

I skoleåret 2012/ 2013 skal kulturskolene i Hamarøy og Tysfjord samarbeide om prosjektet
"Come Together" a tribute to The Rolling Stones & The Beatles.

Planen er å gjennomføre 3 konserter i april 2013. Konsertene blir i 

Stetindhallen 27. april 2013
Norwegian Crystallites 28. april 2013
Hamarøyhallen 29. april 2013

Vi snakker her om sceneproduksjon av betydelig omfang, der kulturskoleelevene deltar som solister, musikere, dansere, sminkører, scenearbeidere, teknikere osv.

I løpet av oktober håper vi å ha plassert elever i de ulike oppgavene. Vi kan dessverre ikke love at alle får gjøre det de har aller mest lyst til, men vi kan love meningsfulle og spennende oppgaver til alle!

Alder: Musikere, hovedsakling fra 6. klasse og oppover
Dansere: ingen aldersgrense

Vi er på utkikk etter:
Gitarister (el/ akkustisk), bassister, slagverkere (inkl perkusjon), pianister, dansere, sangsolister/ korsangere, lys/ lydassistenter, scenearbeidere, sminkører og stylister, konfransierer.

Øvinger må påregnes på ettermiddagstid/ kveldstid etter juleferien. Det vil bli øvingssamlinger på Oppeid og i Kjøpsvik. Vi kommer til å bruke kulturskolens undervisningstimer til trening av sangere, dansere og instrumentalister.

Hvis vi er i tvil om hvem vi vil ha i ulike "roller" kan det tenkes av vi avholder "audition", dette uten at noen behøver være engstelig for dette!

Skjema sendes til: Hamarøy musikk- og kulturskole, 8294 Hamarøy eller leveres til servickontorene i de respektive kommunene innen 1. oktober 2012.
Spørsmål? Rektor Eirik Stensland tlf 90734429

 Beatles