Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk
A A A
 

Nyheter

Årets kulturskolebegivenhet på Drag

24.05.2017

Tirsdag 30.mai kl 18.00 i gymsalen på Drag skole, inviterer Tysfjord kulturskole og elevene på Drag til årets vårkonsert. Et påkostet arrangement med lyd og lys og motiverte elever med et stort spenn i repertoaret.

 

Gjennom skoleåret øves det fram mot vårkonsertene. Disse konsertene er kjernen i kulturskolens virksomhet. Elevene får da vist seg fram på en profesjonell arene samt at det rekrutterer nye elever.

 

Fjorårets konsert på Drag var en suksess. Et helt fullt konsertlokale og svært positiv respons fra publikum og presse.  

 

For å kunne lykkes på slike arrangementer er det en rekke faktorer som må være på plass. Dyktige og motiverte elever, profesjonell produksjon, lyd- og lysteknikere, scenearbeidere og gode hjelpere i foreldregruppen, er av avgjørende betydning. Dette er på plass til årets begivenhet på Drag.

 

Førstkommende tirsdag 30.mai vil publikum få møte flere sanggrupper, enkeltsangere og band. Hvor en rekke musikalske stilarter er representert. Sanger av artister som Adele, Miley Cyrus, Sandra Lyng, Johnny Cash m.f.

Foruten dette arrangementet vil også kulturskoleelevene delta på Sementbluesfestivalen i Kjøpsvik og på Drag Aktivitetsmarknad.

 

Pressebilde: Kulturskolen her representert ved avgangselev Kristine Westermann, fra fjorårets Dragsmartnad (med tillatelse)

Mvh

Johannes Formanowski

Rektor Tysfjord kulturskole.

Tlf 99 42 72 90.

johannes.formanowski@tysfjord.kommune.no

013.JPG